Felicitare cu prilejul sărbătorilor de iarnă

Dragi prieteni,

Lăsăm în urmă încă un an, pe parcursul căruia am trecut cu toții prin multiple încercări. Pentru SA ”Moldovagaz” - 2017 a fost perioada schimbărilor, an în care s-a pus baza unor reforme importante, beneficiile cărora cu certitudine vor fi simțite în perioada ce urmează atât de către consumatori, cât și de angajații întreprinderii.  

Acum, la răscrucea anilor, aruncând o privire în urmă, putem spune cu încredere că împreună am făcut față provocărilor, iar realizările sunt pe măsura așteptărilor.

Scopul nostru este ca 2018  să devină mai de succes decât anul care pleacă. Pentru aceasta avem toate componentele necesare și vă îndemn să ne căutam fiecare resursele interne și motivația de a continua. 

În anul care vine vom multiplica eforturile pentru a ne ridica la un nou nivel de dezvoltare și pentru ca schimbările să fie apreciate de către  consumatorii de gaze naturale. Am încrederea că vom reuși să ne ridicăm la nivelul așteptărilor pe care le au de la noi  oamenii, atunci când apelează la serviciile de furnizare a gazelor naturale.

Deoarece, de Anul Nou, tradiţia spune că se împlinesc dorinţele sincere, fie  ca planurile fiecăruia dintre noi să devină realizări frumoase!

Vă doresc ca frumuseţea sărbătorilor de iarna să vă găsească în mijlocul familiei, al prietenilor și al tuturor celor dragi. 2018 să vă aducă sănătate și toate împlinirile pe care le așteptați. Să fiți curajoși și încrezători în forțele proprii!

La Mulţi Ani şi Crăciun fericit! 

Cu cele mai bune gânduri,

Vasile Botnari

Președintele Consiliului de Administrație al  SA ”Moldovagaz”

 

Partajează Share Tweet Plus