Stimaţi acţionari, consumatori şi angajaţi ai SA „Moldovagaz”!

Suntem în pragul Noului An – 2019!

Cu acest prilej am deosebita plăcere să Vă adresez, din numele conducerii SA „Moldovagaz” şi al meu personal, cele mai frumoase urări cu ocazia sărbătorilor de iarnă şi să Vă exprim profunde mulţumiri pentru contribuţia directă a fiecăruia dintre Dumneavoastră în vederea realizării cu succes a obiectivelor strategice ale SA „Moldovagaz”!

Anul 2018 nu a fost un an uşor, a fost un an de muncă asiduă, un an, care ne-a îmbogăţit experienţa de lucru în domeniu şi ne-a deschis noi perspective în dezvoltarea sistemului de gaze al republicii.

Datorită eforturilor comune depuse, SA „Moldovagaz”, încă o dată, a demonstrat o activitate sigură şi eficientă. Numai datorită muncii intense a colaboratorilor şi susţinerii din partea acţionarilor, SA „Moldovagaz” a avansat considerabil în realizarea scopurilor stabilite, ceea ce este deosebit de important în contextul provocărilor, ce ne-au stat în faţă.

Sunt convins, că şi în anul 2019 vom reuşi să facem faţă tuturor problemelor cu care ne confruntăm zi de zi şi să realizăm cu succes toate sarcinile trasate. Priorităţile principale ale companiei, fără îndoială, rămîn să fie: asigurarea unui nivel înalt al calităţii serviciilor, sporirea încrederii consumatorilor în serviciile prestate, colectarea sută la sută a plăţilor pentru gazele naturale furnizate, reducerea la minimum a pierderilor de gaze, modernizarea companiei în întregime.

Noul an să ne bucure doar cu emoţii pozitive şi schimbări numai spre bine, iar căldura şi confortul oferite instant de „flacăra albastră” să nu Vă lipsească niciodată.

Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi!

LA MULŢI ANI!

Preşedintele interimar al