A expirat mandatul membrilor Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”

La 09 februarie 2020 a expirat mandatul membrilor Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”: Iacov Cazacu, Nicolai Vasiliev, Liudmila Korobanova, Denis Emilyanov, Lidia Zamșa, Elena Tkaciuk, Vitalie Șeptefraț și Mihail Yuriev.

Pe parcursul celor 3 ani de activitate în calitate de membri ai organului executiv, persoanele menționate și-au îndeplinit corect și conștiincios atribuțiile sale, asigurând buna funcționare a SA „Moldovagaz”.

În perioada respectivă au fost puse bazele reformării structurii corporative a grupului de companii din cadrul SA „Moldovagaz” și asigurată elaborarea planului de asigurare a independenței întreprinderilor de transportare a gazelor naturale, conform Legii cu privire la gazele naturale.

Datorită implicării plenare și poziției pro active a membrilor Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” a fost posibilă asigurarea furnizării fiabile a gazelor naturale în Republica Moldova începând cu 01 ianuarie 2020.

Realizările menționate și întreaga activitate desfășurată de SA „Moldovagaz” a fost posibilă datorită experienței, dedicației și profesionalismului înalt al membrilor Consiliului de Administrație.

Vadim CEBAN, Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”, a mulțumiri tuturor pentru colaborare, implicare și contribuție la proiectele realizate cu succes, dorindu-le mult succes și realizări frumoase!

Partajează Share Tweet