Angajații SA „Moldovagaz” trec la un nou regim de activitate

Angajații SA „Moldovagaz” în perioada 16-20 martie 2020 vor lucra la distanță. Ordinul corespunzător a fost emis de Președinele Consiliului de Administrație Vadim Ceban ca urmare a instituirii de către Guvernul RM a Codului rosu la nivel naţional în legătură cu situaţia epidemiologică prin infecţia cu COVID-19.

Secția personal va asigura perfectarea acordurilor adiționale la contractele individuale de muncă în care se va indica modul de lucru la domiciliu. Șefii secțiilor și direcțiilor SA „Moldovagaz” vor distribui subalterilor sai sarcini care pot fi îndeplinite la distanță.

Direcția tehnologiei informaționale a companiei va asigura funcționalitatea neîntreruptă a poștei electronice corporative și a altor mijloace de comunicare. Serviciul de securitate va asigura interdicția accesului la sediul central al SA „Moldovagaz” a angajaților care au obligația să lucreze de la distanță.

Deservirea consumatorii în Centrul relații cu consumatorii din SA „Moldovagaz” va fi organizată în așa mod ca în momentul prestării serviciilor consumatorilor să fie asigurată distanța socială necesară de minimim 1 metru.

Partajează Share Tweet