Bilanțul activității întreprinderilor dependente ale SA „Moldovagaz"

Bilanțul activității întreprinderilor dependente ale SA „Moldovagaz" pentru șase luni ale 2021 a fost examinat în cadrul ședinței operative convocate de Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban în ziua de 30 iulie 2021, la care au participat directorii de întreprinderi și șefii subdiviziunilor SA „Moldovagaz".

Au fost discutate cele mai importante subiecte ale activității SA „Moldovagaz” din prima jumătate a anului 2021, precum calitatea și volumul furnizării gazelor naturale, relațiile cu consumatorii finali, dinamica micșorării pierderilor de gaze în rețea, eradicarea cazurilor de furt de gaze naturale, executarea programelor de investiții și chiar rezultatele activității economico-financiare din cadrul întreprinderilor afiliate, în special respectarea disciplinei bugetare.

La finalul ședinței, Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” s-a arătat mulțumit de indicatorii prezentați de colegi, în pofida faptului că pandemia a cauzat multe piedici în dezvoltarea sectorului. Vadim Ceban a solicitat o informație despre nivelul vaccinării salariaților împotriva virusului Covid 19, îndemnând colegii să se folosească de oportunitatea imunizării, atâta timp cât sunt suficiente doze de vaccin, iar Republica Moldova din nou este în zona galbena. Doar imunizarea tuturor ne va ajută să învingem pandemia, protejându-ne viața și sănătatea.

Partajează Share Tweet