Continuă recepționarea datelor de consum pentru luna aprilie 2022

SA „Moldovagaz” își informează consumatorii că perioada de citire/recepționare a datelor contoarelor pentru gazul consumat în luna aprilie continuă. În cazul companiei de distribuție „Chișinău-gaz”, datele sunt primite până la 4 mai de la consumatorii casnici, și până la 3 mai de la cei noncasnici (persoane juridice).

Pentru întreprinderile de distribuție „Bălți-gaz” și „Ialoveni-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor expiră la 4 mai pentru consumatorii casnici, și la 3 mai pentru cei noncasnici. În cazul companiei „Gagauz-gaz” astfel de date sunt 4 și 3 mai respectiv.

Pentru celelalte întreprinderi de distribuție din grupul „Moldovagaz” termenul-limită de recepționare a indicilor contoarelor arată în modul următor: „Orhei-gaz” și „Edineț-gaz” – 3 mai consumatorii casnici și cei noncasnici, „Florești-gaz” – 2 mai pentru casnici și 3 mai noncasnici, „Cahul-gaz”, „Taraclia-gaz”, „Ungheni-gaz”, „Stefan Vodă-gaz” și „Cimișlia-gaz” - 2 mai pentru toate categoriile de consumatori.

Datele de consum pot fi transmise prin intermediul unei fotografii a aparatelor de contorizare prin Viber ChatBot, serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” sau rubricii dedicate pe site-ul www.moldovagaz.md, precum și apelând la numărul unic 1304 sau 1305 în cazul municipiului Chișinău. Totodată, este pus în funcțiune și telegram-canalul MoldovagazSupport, prin intermediul căruia consumatorii pot să-și adreseze întrebările operatorilor SA „Moldovagaz”.

Partajează Share Tweet