Continuă recepționarea datelor de consum pentru luna februarie 2022

SA „Moldovagaz” își informează consumatorii că perioada de citire/recepționare a datelor contoarelor pentru gazul consumat în luna februarie continuă. În cazul companiei de distribuție „Chișinău-gaz”, datele sunt primite până la 6 martie de la consumatorii casnici, și până la 3 martie de la cei noncasnici (persoane juridice).

Pentru întreprinderile de distribuție „Bălți-gaz” și „Ialoveni-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor expiră la 5 martie pentru consumatorii casnici, și la 3 martie pentru cei noncasnici. În cazul companiei „Gagauz-gaz” astfel de date sunt 4 și 3 martie respectiv.

Pentru celelalte întreprinderi de distribuție din grupul „Moldovagaz” termenul-limită de recepționare a indicilor contoarelor arată în modul următor: „Orhei-gaz” – 4 martie consumatorii casnici și 3 martie cei noncasnici, „Edineț-gaz” și „Florești-gaz” – 3 martie pentru toate categoriile de consumatori, „Cahul-gaz”, „Taraclia-gaz”, „Ungheni-gaz”, „Stefan Vodă-gaz” și „Cimișlia-gaz” - 3 martie consumatorii casnici și 2 martie cei noncasnici.

Datele de consum pot fi transmise prin intermediul unei fotografii a aparatelor de contorizare prin Viber ChatBot, serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” sau rubricii dedicate pe site-ul www.moldovagaz.md, precum și apelând la numărul unic 1304 sau 1305 în cazul municipiului Chișinău. Totodată, este pus în funcțiune și telegram-canalul MoldovagazSupport, prin intermediul căruia consumatorii pot să-și adreseze întrebările operatorilor SA „Moldovagaz”.

Partajează Share Tweet