Continuă recepționarea datelor de consum pentru luna iunie 2022

SA „Moldovagaz” își informează consumatorii că perioada de citire/recepționare a datelor contoarelor pentru gazul consumat în luna iunie continuă. În cazul companiilor de distribuție „Chișinău-gaz” și „Bălți-gaz” datele sunt primite până la 4 iulie de la consumatorii casnici, și până la 3 iulie de la cei noncasnici (persoane juridice).

Pentru întreprinderile de distribuție „Ialoveni-gaz” și „Gagauz-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor expiră la 5 iulie pentru consumatorii casnici, și 3 iulie pentru cei noncasnici.

În cazul întreprinderilor de distribuție „Orhei-gaz”, „Edineț-gaz” și „Florești-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor contoarelor este 3 iulie, iar pentru „Cahul-gaz”, „Taraclia-gaz”, „Ungheni-gaz”, „Stefan Vodă-gaz” și „Cimișlia-gaz” – 2 iulie pentru toate categoriile de consumatori.

Datele de consum pot fi transmise prin intermediul unei fotografii a aparatelor de contorizare prin Viber ChatBot, serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” sau rubricii dedicate pe site-ul www.moldovagaz.md, precum și apelând la numărul unic 1304 sau 1305 în cazul municipiului Chișinău. Totodată, este pus în funcțiune și telegram-canalul MoldovagazSupport, prin intermediul căruia consumatorii pot să-și adreseze întrebările operatorilor SA „Moldovagaz”.