Continuă recepționarea datelor de consum pentru luna mai 2022

SA „Moldovagaz” își informează consumatorii că perioada de citire/recepționare a datelor contoarelor pentru gazul consumat în luna mai continuă. În cazul companiilor de distribuție „Chișinău-gaz” și „Ialoveni-gaz” datele sunt primite până la 2 iunie de la consumatorii casnici, și până la 31 mai de la cei noncasnici (persoane juridice).

Pentru întreprinderea de distribuție „Bălți-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor expiră la 2 iunie pentru consumatorii casnici și noncasnici. 

Pentru celelalte întreprinderi de distribuție „Gagauz-gaz”, „Orhei-gaz”, „Edineț-gaz”, „Florești-gaz”, „Cahul-gaz”, „Taraclia-gaz”, „Ungheni-gaz”, „Stefan Vodă-gaz” și „Cimișlia-gaz” termenul-limită de recepționare a indicilor contoarelor - 1 iunie pentru toate categoriile de consumatori.

Datele de consum pot fi transmise prin intermediul unei fotografii a aparatelor de contorizare prin Viber ChatBot, serviciului „Cabinetul personal al consumatorului” sau rubricii dedicate pe site-ul www.moldovagaz.md, precum și apelând la numărul unic 1304 sau 1305 în cazul municipiului Chișinău. Totodată, este pus în funcțiune și telegram-canalul MoldovagazSupport, prin intermediul căruia consumatorii pot să-și adreseze întrebările operatorilor SA „Moldovagaz”.

Partajează Share Tweet