Despre reținerea inginerului-şef al SRL „Ialoveni-Gaz” de către CNA

SA „Moldovagaz” informează că a aflat despre reținerea inginerului-şef al SRL „Ialoveni-Gaz” de către CNA.

Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban a menționat că este un caz regretabil și se va coopera în acest sens cu organele de ancheta.

Reamintim că de la numirea în funcție Vadim Ceban a declarat în mai multe interviuri că nu va tolera ilegalități în cadrul întreprinderilor de furnizare, distribuție și de transport gaze naturale, iar cei care se fac vinovați, vor purta răpundere în fața legii. SA „Moldovagaz” va colabora cu organele de drept nu doar pentru identificarea cazurilor care nimeresc sub incidența penală, dar și pentru prevenirea acțiunilor ilegale.

Cu această ocazie, SA „Moldovagaz” reamintește tuturor consumatorilor săi despre faptul că la numărul de telefon: (022) 578-170 pot fi semnalate în regim NON-STOP actele de corupţie şi/sau abuz de serviciu în domeniul gazelor naturale.