Informația despre activitatea call-centrelor 1304 și 1305

SA „Moldovagaz” informează consumatorii de gaze naturale din mun. Chișinău că, începând cu data de 04 august 2021 (de luni până vineri, orele 08:00-17:00) pentru soluționarea întrebărilor de ordin

- comercial, ce țin de furnizarea gazelor naturale (tarife reglementate; contractare; facturare; plăți; achitare; deconectarea pentru neachitarea plăților pentru gazele naturale utilizate; reconectarea după achitarea datoriei), apelați сall-centru „Moldovagaz” cu numărul 1304;

- tehnic, ce țin de distribuția gazelor naturale (racordarea primară la rețeaua de distribuție a gazelor naturale; instalarea echipamentelor de măsurare gaze; verificarea metrologică a echipamentelor de măsurare; citirea indicilor; deconectarea pentru încălcarea tehnicii securității și reconectarea după înlăturarea lor; deconectarea la solicitarea consumatorului/proprietarului), apelați сall-centru „Chișinau-gaz” cu numărul 1305.

Totodată, menționăm că pentru comoditatea consumatorilor de gaze naturale a fost creat serviciul de transmitere a indicilor echipamentului de măsurare, utilizînd meniul automatizat.