Informație pentru consumatorii de gaze naturale

SA „Moldovagaz” informează consumatorii săi despre finalizarea procesului de facturare pentru gazele naturale consumate în luna iunie 2022 care au fost transmise la destinatar. În context, întreprinderea amintește și despre faptul că la 15 iulie 2022 va expira data-limită de plată a facturii pentru gazele naturale consumate în luna iunie 2022 pentru consumatorii noncasnici și la data de 20 iulie 2022 pentru consumatorii casnici.

La fel, compania înștiințează despre situația aferentă îndeplinirii de către consumatorii finali a obligațiilor sale de plată pentru consumul de gaze naturale. Astfel, conform situației din 6 iulie 2022 suma datorată de consumatorii finali de gaze naturale constituie 89,133 milioane de lei, dintre care 18,493 milioane de lei pentru gazele naturale furnizate consumatorilor noncasnici, și 70,640 milioane lei pentru gazele naturale furnizate consumatorilor casnici.

SA „Moldovagaz” solicită respectuos onorarea în termen a obligațiilor financiare față de furnizor pentru a evita periclitarea continuității furnizării gazelor naturale.

Partajează Share Tweet