Ramura de gaze naturale revine la normalitate

Ramura de gaze naturale a Republicii Moldova treptat revine la normalitate. Astfel angajații SA „Moldovagaz”, care au lucrat la distanță sau au fost transferați la staționare pe perioada carantinei, începând cu ziua de luni, 4 mai, își vor relua activitatea într-un regim de zi de munca deplină cu stricta respectare a normelor sanitare.

Totodată, parțial se vor redeschide Centrele relații cu consumatorii din Bălți, Ialoveni, Orhei, Edineț, Florești, Comrat, Cahul, Taraclia, Cimișlia și Ungheni. La etapa inițială, se vor prelucra doar adresările consumatorilor de tip facturare și refacturare.

Cu o săptămâna în urmă și-a reluat activitatea și Centrul relații cu consumatorii din Chișinău. Toți angajații centrelor sunt asigurați cu mijloace de protecție personală, inclusiv măști și mănuși de unică folosință. La intrare și în încăperea centrelor sunt instalate recipiente cu soluții de dezinfectare a mâinilor pentru consumatori.

Îndemnăm vizitatorii să respecte cu strictețe normele de distanță sanitară de cel puțin 2 metri și să execute incontestabil solicitările administratorilor în privința ordinii de acces în edificiu. Ne cerem scuze pentru incomoditățile posibile, însă ținem să respectăm regulile epidemiologice actuale pentru a preveni răspândirea coronavirusului.

Menționăm că, activitatea Centrului relații cu consumatorii din Ștefan Vodă, care să află în carantină, continuă să fie sistată. Același regim este valabil și pentru cele 24 de centre raionale ale SA „Moldovagaz” din Rezina, Telenești, Soroca, Cantemir, Leova și altele.

Partajează Share Tweet