SA “Moldovagaz” este decernată cu premiul „Mercurul de aur”

SA “Moldovagaz” a obținut cea mai prestigioasă apreciere, Premiul Mare în cadrul celei de a 17-ea ediții a concursului “Marca Comercială a anului 2019”, desfășurat pe dată de 19 august 2020, în cadrul “Galei Businessului Moldovenesc”. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în comun cu Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală. Misiunea concursului este de a contribui la dezvoltarea economiei țării prin creșterea competitivității și sporirea capacităților întreprinderilor autohtone, în crearea și promovarea mărcilor comerciale pe piața internă și externă, evaluarea calității acestora, inclusiv pe baza opiniei consumatorilor.

Cea mai înaltă distincție profesională „Mercurul de aur”, decernată SA “Moldovagaz”, a fost adjudecată la două categorii - „Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor” (nominalizarea „Liderul anului”) și la categoria “Produse și servicii în domeniul energeticii și construcțiilor” (nominalizarea “Marca consacrată”). Aprecierea respectivă confirmă eficiența strategiilor de marketing, care promovează imaginea corporativă a companiei. Obținerea acestor distincții a fost posibilă datorită muncii asidue a întregii echipe SA “Moldovagaz”, soldate cu recunoștința consumatorilor, care au apreciat la nivel înalt calitatea serviciilor oferite. 

„Cu această ocazie, promitem să rămânem în continuare aceeași companie sigură, dedicată, care fiind aproape de oameni, va căuta neîntrerupt să corespundă nivelului înalt de prestare a serviciilor în sectorul energetic”, a declarat Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban.

SA “Moldovagaz” este una din cele mai mari întreprinderi din sectorul energetic al Republicii Moldova.

Partajează Share Tweet