Seminarul tematic pentru inginerii-șefi

Inginerii-șefi de la întreprinderile de distribuție, precum și transport de gaze naturale, care fac parte din grupul de companii „Moldovagaz”, participă într-un seminar tematic. Principalele teme dezbătute sunt implementarea Planului complex anual de măsuri organizatorice și tehnice de funcționare a sistemelor de alimentare cu gaze SA „Moldovagaz”, problemele de securitate industrială și antiincendiară, precum și protecția sănătății și muncii.

„Întâlnirile de acest gen oferă o oportunitate excelentă de a face schimb direct de opinii cu colegii despre problemele cu care se confruntă în activitatea lor, iar ulterior să fie determinate modalitățile de rezolvare a acestora”, a declarat dl Ilie Tutunaru, membru al Consiliului de Administrație al SA „Moldovagaz”.

În cadrul celei de-a doua zi a seminarului, la care vor participa reprezentanți ai comunității de experți, este planificată să se discute îmbunătățirea eficienței energetice și promovarea utilizării surselor regenerabile de energie, precum și alte aspecte. Seminarul se desfășoară sub egida Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Energetică din Republica Moldova.