Sistarea activității Centrelor relații cu consumatorii prelungită

În legătura cu situația epidemiologică din țară activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz” se va sista pentru încă o săptămâna, până luni, 27 aprilie curent. Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelând numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site-ul întreprinderii.

Reamintim consumatorilor că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate online și prin www.moldovagaz.md. Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atât în Republica Moldova, cât și din afara țării. Interfața programului oferă consumatorului și opțiunea de a plasa de sine stătător indicatorii actuali ai contorului personal de gaze naturale. Consumul curent, datoria sau suma în avans pot fi achitate atât în întregime, cât și prin rate.

Totodată site-ul întreprinderii este una din opțiunile utile pentru a expedia indicii contorului de gaze naturale consumate la distanță, sigur și comod. Accesând subrubrica „Transmite indicii contorului” în rubrica „Consumator”, utilizatorul urmează să completeze câteva câmpuri, printre care numărul contului personal, indicii contorului, denumirea operatorului de sistem și numărul telefonului său. Datele pot fi expediate și apelând telefonic la întreprinderea de distribuție de gaze teritorială.

Menționăm că, în perioadă de valabilitate a codurilor epidemiologice nu se va purcede la deconectări.