Sistarea activității prelungită

Activitatea Centrelor relații cu consumatorii ale SA „Moldovagaz” se va sista pentru o săptămâna, până luni, 30 martie curent. Decizia este luată în contextul introducerii Stării Excepționale în legătură cu răspândirea coronavirusului de tip nou COVID-19. Toate întrebările apărute pot fi adresate specialiștilor întreprinderii, apelând numărul 1304 în cazul locuitorilor municipiului Chișinău sau la subdiviziunile teritoriale, contactele cărora pot fi găsite pe site.

Reamintim consumatorilor că facturile pentru gazele naturale consumate pot fi achitate și prin intermediul site-ului www.moldovagaz.md. Mai mult, comisionul în mărime de 2 procente nu se va percepe.

Introducând într-o căsuța dedicată numărul contului său personal indicat în factura pentru consumul de gaze naturale (nu cel IDNP), consumatorii vor avea opțiunea să achite ușor, sigur și fără să iasă din casă consumul curent sau datoria existentă. Tranzacția poate fi efectuată prin intermediul sistemelor de plăți sau a cardurilor bancare utilizate atât în Republica Moldova, cât și din afara țării.

Menționăm că, în perioadă de valabilitate, a codurilor epidemiologice nu se va purcede la deconectări.

Partajează Share Tweet