SRL „Chișinău-gaz” este distribuitor de gaze naturale licențiat și deservește rețeaua de gaze naturale din mun. Chișinău

SA „Moldovagaz” în calitate de furnizor de gaze naturale informează consumatorii săi din mun. Chișinău despre faptul că SRL „Chișinău-gaz” este distribuitorul de gaze naturale licențiat pentru mun. Chișinău și deservește rețeaua de gaze naturale din acest teritoriu în calitate de operator de rețea de gaze naturale.

În calitate de Operator al Sistemului de Distribuție gaze, SRL “Chișinău-gaz” are obligația să exploateze, să întrețină, să modernizeze și să dezvolte rețelele de distribuție a gazelor naturale în condiții de siguranța, de fiabilitate și de eficiență, cu respectarea prevederilor menite să asigure protecția mediului.

Toate solicitările privind prestarea serviciilor de racordarea unui nou loc de consum, conectarea și/sau înlocuirea aparatelor și echipamentelor, modificarea instalației de utilizare, schimbarea amplasării rețelelor de gaze, reconectarea locului de consum în cazul deconectării din motivul încălcării documentației tehnice de proiect pot fi depuse online sau pe adresa mun. Chișinău, str. Albișoara, 38.

Va recomandăm să consultați SRL „Chișinău-gaz” și să luați act de cunoștință de Ghidul consumatorului casnic / Ghidul consumatorului noncasnic