Vizita de lucru a conducerii SA „Moldovagaz” la SRL „Moldovatransgaz”

Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz”, Vadim Ceban, însoțit de o delegație formată din membrii Consiliului de Administrație și șefii de direcție, a efectuat o vizită de lucru la SRL „Moldovatransgaz”.

În cadrul întrevederii cu colectivul Stației de compresare gaze (SCG) și Sectorului de Producere din Vulcănești, Președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” i-a felicitat cordial cu ocazia aniversarii a 45 de ani de la darea în exploatare a Stației.

Vadim Ceban s-a arătat mulțumit de faptul că toate agregatele Stației sunt gata în orice moment să asigure transportarea gazelor naturale în diferite regimuri, inclusiv în regim revers, prin conductele magistrale ale coridorului Transbalcanic. Președintele a apreciat efectuarea tuturor lucrărilor planificate de reparație și întreținere a stației, inclusiv automatizarea proceselor operaționale. Totodată au fost păstrate locurile de muncă ale salariaților, căci cel mai valoros activ sunt angajații profesioniști și dedicați. Vadim Ceban a manifestat încrederea că odată cu semnarea contractelor cu traderii internaționali, SGC Vulcănești va funcționa în regim normal, asigurând tranzitul de gaze naturale către România, Ucraina și alte state.

În cadrul unei ambianțe festive, președintele Consiliului de Administrație SA „Moldovagaz” a ținut un discurs de felicitare în fața salariaților și pensionarilor, veterani ai SGC Vulcănești cu ocazia aniversării a 45 de ani de la darea în exploatare a SGC, în care a evidențiat aportul fiecărei generații de profesioniști pentru asigurarea transportării eficiente și securizarea tranzitării gazelor naturale prin sudul Republicii Moldova.

Potrivit serviciului relații publice, cei mai buni salariați au primit diplome de merit, diplome de onoare de categoria I și de categoria II, inclusiv fiecare a ridicat un premiu bănesc. Vadim Ceban a exprimat profunda recunoștință pensionarilor, veterani aistației, prezenți la eveniment, pentru activitatea de succes prestată de-a lungul anilor și le-a oferit diplome de mulțumire și premii bănești. Ilia Mincov, șeful Sectorului de Producere Vulcănești și echipă sa a ridicat „Diploma de onoare de cea mai înaltă categorie” pentru profesionalism și contribuție semnificativă în dezvoltarea industriei gazelor naturale.

Partajează Share Tweet