Vineri, 27 decembrie 2013, Preşedintele Consiliului de Administraţie SA „Moldovagaz”, Alexandru Gusev şi Preşedintele Comitetului Sindicatelor SA „Moldovagaz”, Vitalie Şeptefraţ, au semnat Contractul colectiv de muncă SA...

Semnarea Contractului colectiv de muncă (a.a. 2014–2017)

Vineri, 27 decembrie 2013, Preşedintele Consiliului de Administraţie SA „Moldovagaz”, Alexandru Gusev şi Preşedintele Comitetului Sindicatelor SA „Moldovagaz”, Vitalie Şeptefraţ, au semnat Contractul colectiv de muncă SA„Moldovagaz”.

Contractul colectiv de muncă este actul juridic care reglementează raporturile de muncă şi alte raporturi sociale în unitate, încheiat în formă scrisă între salariaţi şi angajator de către reprezentanţii acestora în cadrul SA „Moldovagaz”. Este semnat pe un termen de 3 ani între administraţia SA „Moldovagaz”, în calitate de angajator şi Comitetului Sindicatelor în calitate de reprezentanţii salariaţilor, conform prevederilor Codului Muncii Republicii Moldova şi acordurilor colective de muncă de nivel naţional şi nivel de ramură.

NOTĂ:

Pe 19 noiembrie 2013, Preşedintele Consiliului de Administraţie SA „Moldovagaz”, Alexandru Gusev şi Preşedintele Federației Sindicatelor Lucrătorilor din Industria Chimică și Resurse Energetice din Republica Moldova, Nicolae Strătilă, au semnat Acordul Adițional la Convenția Colectivă (nivel ramural) pentru anii 2004-2007.

Acordul Adițional Convenției Colective (nivel de ramură) pentru anii 2004-2007 semnat la 19 noiembrie 2013, va intra în vigoare la 01.01.2014. În temeiul acestui Acord au fost elaborate Contractele Colective de muncă ale tuturor întreprinderilor afiliate SA „Moldovagaz”.

 
 
Partajează Share Tweet