Centrele relații cu consumatorul vor fi închise până pe 23 martie 2020

SA „Moldovagaz” închide toate Centrele relații cu consumatorul din țara începând de astăzi, 17 martie, până luni, 23 martie 2020.

Această decizie a fost luată de președintele consiliului de administrație SA „Moldovagaz” Vadim Ceban în vederea executării Hotărârii Parlamentului Republicii Moldova „Privind declararea stării de urgență în legătură cu situația epidemiologică prin infecția COVID-19”.

În perioada sistării activității Centrelor relații cu consumatorul vom oferi consumatorilor noștri suport și soluții la distanță:

1. Factura pentru gazele naturale consumate poate fi achitată prin internet, cu cardul bancar utilizând modalitățile de plată online oferite de băncile comerciale RM și paginile web ale RunPay, Paynet și Qiwi.

2. Factura pentru gazele naturale consumate poate fi achitată fizic la bancomatele băncilor comerciale RM, inclusiv la terminale RunPay, Paynet și Qiwi.

3. Pagina oficială a întreprinderii oferă posibilitatea soluționării problemei consumatorului la distanță, accesând rubricile: „Petiția online”, „Întrebări frecvente”, „Adresează o întrebare”.
Reamintim că SA „Moldovagaz” nu va purcede la deconectarea consumatorilor pentru perioada menționată, iar operatorii de rețea de gaze naturale nu vor executa lucrările planificate, în vederea abținerii de la contactul direct cu consumatorii pentru prevenirea răspândirii infecției COVID-19.

Partajează Share Tweet