Comoditate ș utilitate în expedierea indicilor

Aproape 2 mii de consumatori SA „Moldovagaz” folosesc actualmente serviciul Viber ChatBot, prin care datele contorului de consum al gazelor naturale pot fi expediate la distanță, repede și sigur. Înregistrarea în aplicație nu durează mult, iar interfața acesteia permite utilizatorului să folosească calculatoare de tip desktop, tablete și smartphone-uri. Pe site-ul SA „Moldovagaz” pot fi găsite instrucțiunile detaliate, care pas cu pas descriu procedura de instalare, înregistrare și folosire a aplicației.

Potrivit serviciului de presă a întreprinderii, indicii contorului pot fi transmiși și prin intermediul www.moldovagaz.md atât în caseta vizuală dedicată în rubrica „Consumatori”, cât și în cadrul procedurii de achitarea facturii pe site-ul SA „Moldovagaz”. Încă o opțiune este apelul telefonic la întreprinderea teritorială de distribuție a gazelor naturale.

Totodată, peste 22 mii de consumatori au devenit abonați ai serviciului „Factura online”, prin care actele de plată sunt expediate pe adresele lor de poșta electronică. Solicitată este și opțiunea de achitare a acestora prin intermediul site-ului întreprinderii, iar numărul lunar al tranzacțiilor variază de la 9 până la 11 mii. De menționat că în cadrul procedurii de plată comisionul nu se percepe.

Perioada de citire și primire a indicilor începe la data de 25 a fiecărei luni și durează 13-15 zile, în funcție de întreprinderea de distribuție a gazelor naturale.


Partajează Share Tweet